Змогла

Не варто думати  про щастя
Вже досить знати про любов
Нам треба сильно "зустрічаться"
Сьогодні, вчора.... Знов, і знов...

Мастити губи у червоне
Підводить брови, щоб любив
І те, що точно ми " влюблённи"
Нам знати треба з повних сил

Любити, точно э - не вихід
Волосся чорне як смола
Люблю тебе, бо вже безвихід
Та все ж ти кинути змогла


Рецензии