Нова Ера

Під музику старого джазу,
Що не дає думкам втікати-
Настане час, змінити фазу
І закувати тіло в лати

Стиснути руки в кулаки,
Вогнем загартувати волю,
Ми не бездомні пішаки -
Ми створюємо власну долю

Поставити конкретну ціль,
Забувши мрії недосяжні
Переступити гострий біль,
І показати, хто ти справжній

І залишатись вірним клятві,
Що дав колишньому собі,
Роздерти спогади на клапті,
Вписати кредо на гербі

Змастити кров'ю голе лезо
Свого уявного меча,
Почати думати тверезо
І не рубати ним з плеча

І перестати, блять, писати
Свої пусті їбучі вірші,
Прийшла пора - пора міняти
Усе, що деформує вічність

І кожен, хто відрікся зграї -
Став королем на шахівниці,
Навчився бігати по краю
Як справжній бог,
Як темний Лицар


Рецензии