Къизил пеш хьиз авахьзава ахварай

Ви ругьдин ван заз къвезва лап яргъарай,
Ц1ар -ц1ар гуз вун акъвазнава цавара.
Кьизил пеш хьиз авахьзава ахварай,
Ич1и гар хьиз къекъвезва вун къавара.

Хара пек хьиз рангарик вун какахьна,
Ц1алц1ам хьана я кьаз жезвач -
им вуч кар?
Рехи хьайи гимишрай ви авахьна,
"Гьазурзава рекьиз жуван жегьизар".

Ракъин нур хьиз акьазва вун чиляйни,
Ван кутуна ц1айлапанрин маканда.
Цп1ел хьайи гъамар вегьез хиряйни,
Къайи зулун фул гьатнани ви чанда?


Рецензии