ДО БЪРО ОО!!!

ТЪВЕ ЕР ДА Аа!!!...                (ТЪ)

   -  СЪ ТЪРУ НА Аа!!!...                (ЕС)

   -  РЕ ЕК!!!... -                (РЕ)

КЪ ЛЮ ЮЧ!!!...                (КЪ)

   -  ВЪ  НА ЧА Аа ЛЕ!!!...  ЕЁ!!!... -

ПО ОО - ВЕ ЕР - НИ Ии!!!...

   -  КЪ ЛЮ ЧЬ - ВЪ - СЕ Ее - БЕ Ее!!!... -

КЪ - ИС ТО ОО - КУ Уу!!!...

   -  ДО - БЪРО ОО!!!... -

      РО

      P.S

      Аа -  НАЧАЛА(А)  ВЪ  ТЕБЕ(а)

      НА -  ДА ВА АТЬ

      ТЪРУ -  ИСТИНА -  РУ КА(РУ)  ТЪ ВЕ ЕР ДИ(ТЪ)

      СЪ -  СЪ ВЯЗЬ

      СЕ -  ЕСТЬ(Е)  СЪВЯЗЬ(С)

      ЕС -  ДОПОЛЪНЕНИЕ !СЕ! -  СЪТЪРУНА          

 


Рецензии