Пытанне

Няма ад вечнасці адказа:
Чаго шукае чалавек?
Ні паступова, ні адразу –
Няма ад вечнасці адказа.
Скрозь перамогі і паразы
Пытанні ставім з веку ў век…
Няма ад вечнасці адказа:
Чаго шукае чалавек.


Рецензии