Два колеги

ДВА КОЛЄГИ               

Веселіться, міста і села,               
Кривий Ріг і Тернопіль з ними,               
Заспіваємо пісню веселу               
Зі словами такими сумними:

ПРИСПІВ:               
Ой, дурна голова в Івана,               
А в колєги його – така сама,               
Ой, дурна голова, пропаща,               
А в колєги його ще краща!

Хай говорять про нас, що хочуть,               
Ми пліток не слухаєм нині,               
Хай когось там жаба задавить,               
Ми з колєгом ні в чім не винні.

Скільки раз ми собі обіцяли,               
Скільки раз зав’язати клялися...               
Як то в світі такім великім               
Два вар’яти такі зійшлися?

03.1995

Пісня "ДВА КОЛЄГИ"
https://www.youtube.com/watch?v=zoR5Lvy-MZ4&t=59s


Рецензии