кожен...

"… і зніймаєш з хреста
мене… кожен десятий раз..."
/ Наталя Баницька/

Кожен перший - цілунок,
і губи рожеві та лагідні;
кожен другий - цілющої квітки печать,
третій також - натхненний, славетний, і праведний.
Далі - вражі -
готують для карми програмну печаль.

Коридори, тунелі,
осяяні сяйвом залежності -
білі тіні та чорні, змагаються,
б`ються за нас.
Ось стежина, де Янгол вола:“Обережніше!”
бо хрести налаштовані чорними...
...кожен десятий раз (с)

Кожен перший - коханий,
найперший, найліпший, най, най...
Кожен другий - розп`яття строгає з осин.
Незалежність уявна волає: “Пізнай
cвіт наземний"
І сансари безжальний млин.


Рецензии