Мрак

Понякога пада
тъжният мрак,
побелял до болка
в очите ни.
Тъжни минути –
сълзи от скорошен бяг,
тревожно напомнят
неживяното в дните ни.

Пада често
скръбният мрак...
Понякога... губим тогава
безвъзвратно следите си.


Рецензии
Понякога губим душите си... в скръбния мрак...
1945

Росен Русев   16.12.2017 01:49     Заявить о нарушении