Чи то...
Чи то очi закритi тобою?
Чи то холодно, чи то щемно...
Чи то смуток лежить зiмною?
Чи то лiто кудись пропало?
Взагалi...чи в моiй душi...
I так сонця завжди менi мало...
Чи то сонця, чи то руки?
Чи то зовсiм немаэ слуху?
Чи то просто не чую тебе?
Мабуть просто хвороба духу...
Чи то ти застудив мене?
Так надовго...мабуть кохання...
Чи то просто набiр думок?
I надiтий ковпак чекання.
Безнадiйних надiй струмок...
23.11.2017г.
Свидетельство о публикации №117112305972