Зун тушир!
Чандани жегьилдин туначир за гум!
Уьмуьрди,фагъирдиз,гайид я азаб,
Гьахъ авачир гаф лугьузватlа,яраб?
Чирнатlани заз на гафар,чlалар,
Авачтlа ваз,хазина, девлет-малар.
Бестlи кепекдихъ,ви гаф маса фидач!
Герек авач,бубади,зун ваз гудач!
Зи хушуналди,зун,чукурна къведач!
За лугьузва рикlяй,заз,вунни кlандач!
Лугьумир,заз,вуна гьахъсуз тир гафар!
Аватда кьацlалай пад квачир къапар!
Свидетельство о публикации №117112311082