Кимат фиг1ан ми дуйин

Кьимат фихьан яраб ми дуйин,
Дардари иркь ац1у уьмурдин.
Негъварин яраб ахьан кьадар,
Аъракъи латас бяйва дардар?

Кьимат фихьан яраб бахтунин
Ц1айде кьадар ахьан Аллахьдин.
Ягъар уъушар бяйа къай умуд,
Яраб керхьасегьан агъай уд.
         
Хьунда акъаф ирк1варин савда,
Хекъ хьунда ми дуйил са далда.
Зе кьили архьуна а т1урфан,
Гулуни ирк1уран рагъукъан.
 
Сара ахьан яраб угутар,
Гъумурдин мурадар гулуттар.
Ирк1 алди сад-сайкъ уллер къуми
Дардар гъамари ирк1 ац1уттар.

Арсуран рангар алле кьири,
Уллер къай вун рукъунда хили
Зе ирк1уран нур алле чирагъ,
Вун адавса ада ширин ягъ.


Рецензии