575. Пожежники

       Він непроханим приходить,
       Нанівець всю працю зводить!
       Як прийде він до оселі,
       Запалають вікна й двері!

       Меблі,сукні,килими,
       Та налякані всі ми!
       Як вогнем все запалає,
       Розум з серцем налякає!

       Тож мерщій до телефону,
       По пожежну,по червону!
       101 машина вмить......
       Все гасити приїздить!

       Браві хлопці,молодці,
       Ще й з транспоєм у руці!
       Та усе що запалало,
       Ними гашено зухвало!

       Л"ється піна,чи вода,
       Та залита вся біда!
       Ти пожежник- є Герой,
       Й полум"я те заспокой!

       Щоб нічого не палало,
       Й людям шкоди не зчіняло!
       Слави,гідні ці Сини,
       Гинуть часто і вони!
      
 


Рецензии