Мурадин мурад аман

Гегь улер учин улер,
Малайкин бици улер.
Иркурас зе вун дарман
Мурадин мурад аман.

Вун Аллагти иф эхан,
Жанатис адиф эхан.
Зе иркуран сур эган,
Дуйил ичи нур эхан.

Кизил заварин кири,
Файн ихуне хилари.
Хуфта пун маг дуйил бахт
Аллахдис хюя гар вахт.

Зус нур ичинде чираг,
Исал гумурдин зе раг.
Ада пун дуйиъ дарман,
Галак мямя бяс кираг.

Вун иркуран гур эхан,
Улерин гавхар эхан.
Рагукандин нур эхан,
Гюрчекь дуйин тук эхан.


Рецензии