Недоумки на дорозi
І вважать-перевага.
Тих недоумків багато,
Й всіх в обличчя нам не знати.
Бо права й авто купили,
Буквар в школі ще скурили.
Грамоти вони не знають,
Тому й правил не вивчають.
Замість їздити –літають,
І на знаки не зважають.
Привертають так увагу
Демонструють за розвагу.
Розуму нема й не куплять,
Та від свого не відступлять.
І розводять лиш руками,
Наче щось сталось з гальмами.
Клоунами виступають,
На відбійники сідають,
Бо неслись ,як вихор в полі,
Замість їхати-поволі.
За таке їх не посадять,
Бо грошима все заладять.
Знову будуть так літати,
Й на дорозі все змітати.
Через таких гинуть люди.
Покарання їм не буде.
Інші трюки десь покажуть,
А колись й самі поляжуть.
Бо таке недовговічне.
Це стається все публічно.
Розуму нема й не буде.
Таких безліч є в нас всюди.
Безлад цей,що на дорозі
Нас тримає у тривозі.
Ідіотів лихий носить,
І людські життя лиш косить.
Як не стануть їх карати-
Важко собі уявляти,
Що чекати нам від цього…
За це страх бере й тривога.
Залишається молитись,
Але важко з цим змиритись,
Щоб порядок наводили
Й народ далі не губили.
21.11.2017 р.
Свидетельство о публикации №117112200392