Пiсня грузинських добровольцiв

Там, за Чорним морем наша земля, –
Сакартвело савніс, Грузія мила,
Споконвіку твоє горде ім’я
Шурхотять по скелях орлів твоїх крила.
Щоб не згасла в серці скорботи струна,
Щоб не притупилася пам’ять народу,
Ми прийшли і стали плече до плеча,
Захищати вашу і нашу свободу.

ПРИСПІВ:
Виноградна лоза і калина,
Два народи – єдина родина,
Два народи – нескорена сила,
Виноградна лоза і калина.

Ми йдемо у бій, у пекло вороже,
Ми самі собі таку вибрали долю,
Бо не ті брати, в кого мови схожі,
Тільки ті брати, в кого в серці – воля.
Ми пройдемо шлях цей, пройдем цей вогонь,
Поєднались в битвах наші дороги,
Вже нагрілась зброя від наших долонь,
Разом ми прийдемо до перемоги.

20.09.2017

Пiсня грузинських добровольцiв
https://www.youtube.com/watch?v=ty52A0nuOs0


Рецензии