Намальоване щастя промiнням

А. Вівальді - La Folia,
Ансамбль «АртеХатта», М.Которович

Намальоване щастя промінням
На полотнах із денного Світла…
Візерунки наплетені з ліній…
Барви мліють від радісних зіткнень…

До причастя залучені пари,
Зачаровані Небом й Землею…
Обдаровані щедро вітрами,
Віддаються крилаті Безмежжю…

Крізь прозорі світлинки Любові
Розкриваються грані зображень…
В кожній ноті, у кожному слові
Чистота набирається вражень…

19.11.2017


Рецензии