574. Земля, пухом

        Земля для кожного ти хата,
        Як нас у ній лежить багато!
        Ті,що були колись щасливі,
        Та дуже гарні і кмитливі.

        Вона довкола все приймає,
        І там,навік усіх тримає!
        Якщо у неї попадеш.....
        Шляхів зворотніх не знайдеш!

        Вона ховає все,та знає,
        Багатство в ній лежить безкрає!
        Лежать успішні її діти,
        Що саван встигли вже надіти!

        Їм память вічная у нас.....
        Та згадка нами на весь час!
        І ми,бажаєм звідціля,
        Щоб пухом їм,була земля!
       


Рецензии