Не ждiмо

Повітряна кулька вважала,
Життя їй ось щойно вдихнули,
Але вона правди не знала,
Повітрям її лиш надули.

Не ждімо чого не буває
І мріять про це теж  даремно,
Бо дійсність за це нас карає,
Живімо ж у світі не чемно.

Хапаймо цю дійсність за горло
І взнаємо жити як треба,
Всі ми ж не якесь одоробло,
Борімось й турбуймось про себе.
19.11.17.


Рецензии