Спакойная дзяучынка

пераклад з Лэнгстана Хьюза

Я параўнала б цябе
З ноччу без зораў,
Калі б не твае вочы.

Я параўнала б цябе
Са сном без мрояў,
Калі б не твае песні.

____________
Арыгінал:
Quiet Girl
(by Langston Hughes)
I would liken you
To a night without stars
Were it not for your eyes.

I would liken you
To a sleep without dreams
Were it not for your songs.


Рецензии