Шукай мене...

Шукай мене на сторінках печалі,
Десь там я записала дні свої.
Вони були щасливі і невдалі,
Між них літали мрій моїх рої.

Весною - цвітом,літом, мов краплинки,
А восени - яскравий листопад!
Зима їх перетворює в сніжинки,
Фантазія - у райський диво-сад!

Та, все одно, попри усі принади,
У днях моїх все більше гіркоти.
А оптимізм - це просто клоунада,
Фальшива гра у хащах суєти...

...Колись хотіла цілий світ обняти,
І всім бажала - кращих перемін!
Але душа втомилась віддавати,
Нічого не отримавши взамін.

Ні усмішки, ні погляду, ні слова,
Хоч, наче й не чекала я, та все ж...
Коли зерна нема, лише - полова,
Питання є - для чого ти живеш?

...Інерція натискує педалі,
І вже з гори безогляду - женеш!..
...Шукай мене на сторінках печалі,
Здивуюся, коли таки - знайдеш!..


Рецензии