СЪ ВЕ ЕТ!!!

СЪ  ВЕ ЕТ!!!...

   -  ЭэТО ОО!!!...  ТЕ БЕ Ее!!!...                (ТЕ)

   -  ОТ  ТУ Уу ДА!!!... -                (ЕТ)

ВЕ ДЕ ЕНЬ ИЕ!!!...                (ВЕ)

   -  СЪ ВЯ Яя ЗЬ!!!... -                (СЪ)

ОН!!!...

   -  ПЕ РЕ НО ОО СИ ИТ!!!... - ЧУ Уу ДО ОО!!!... -           (ЧУДО)

ДО БЪРО ОО!!!...                (ДО ОО)

   -  ПЪРИ БЪЛИЖА Аа Ее ТЪ!!!...                (Уу)

   -  ЧА АС - ЧА Аа СЪ!!!... -                (ЧУ)

СЪ ВИ  ДА АНЬ Яя!!!...

   -  ДЪЛЯ Яя!!!...  НА АС - НА Аа СЪ!!!... -

      АС

      P.S

      АС -  ДО ПОЛЪ НЯЮЩИЙ    !СА! -   (СА - АС)

      ЧА -  КЪРА СА

      КЪРА -  КЪ ВА АН ТЪ -  СЪВЕТА(РА)    КО ОН  ЦЕ ЕН ТЪРА ЦИЯ(КЪ)

      СА -  ПЪРО ОС  ТЪРА АН СЪ   ТЪВО

 

               


Рецензии