Зализанi, мов -пiвники-, рядочки
Про поле, небо і про Україну.
Їх вдруге прочитати не захочу –
я не люблю фарбовану руїну.
Де ти береш слова, яким не віриш?
Де ти береш таке натхнення – зимне?
Чому такі холодні твої вірші?
Чому летять повз душу твої рими?
І видаєш на різних мовах збірки,
і думаєш, що не підвладна плину,
і кажуть всі тобі, що ти вже зірка,
що ти вже сонце, а читають – Ліну...
Свидетельство о публикации №117111900183