Де сховатись?

Де сховатись від мороку?
В мріях.
Де втекти, щоб подалі?
У сни.

Жити як, щоб не соромно?
Хворими.
Вмерти як, щоб без сліду?
Згори.

Не запитуй, де краще,
Нема того.
Сподівання свої
Прожени.

І про щастя думки
Розвій попелом,
Бо нема його більше.
Помри.
18.11.2017


Рецензии