Святого Миколая

Сьогодні як ніколи
Гульнемо на Миколи,
А взавтра на похміллі
Нап’ємось на дозвіллі.

Зберемося в садочку,
В зеленому куточку
Й ковтнемо самогону,
А потім по закону

Ми будемо співати
І кума прославляти,
Що добра вся горілка,
Щоб пити з понеділка.

В наступную же днину
Ми пляшечку єдину
Ковтнемо й розійдемось
І більше не зберемось.

Хіба що на Миколи
Гульнемо як ніколи
І будемо співати
Та кума прославляти.
19.11.17.


Рецензии