Мо думки
І стеляться рядками поступово.
Пишу я про красу Карпатських гір…
Про все пишу,мабуть невипадково.
Мої думки пір’їнами летять,
Одна за одною вкладаються рівненько.
Якби ж то наперед про все це знать,
То і життя стелилося б гладенько.
Мої думки ,мов крапельки роси,
Виблискують глибоким своїм змістом.
Поєднані в них ниточки краси,
Й танцюють,наче вітер з жовтим листом.
Мої думки лягають на папір,
Палітру різнобарвну вистеляють.
Вони,мов соколиний гострий зір,
Побачене й почуте викладають.
17.11.2017 р.
Свидетельство о публикации №117111912259