Цвiтуть черешнi бiля хати...
Хрущi пiд ранок в них гудуть,
Додому я iду де мати
Мене з паском чекає, жуть.
А жаби квакають у рiчцi
Ти хлопець довго загуляв
I усмiхаеться порiчка
За те що вiтку iй зламав.
А я все знав, дiвчина гарна
Мене iз розуму звела
Нехай чекає мати марно
Пiду коли уйде вона.
На все готов за поцiлунки
I вiдповiдь тримать як є,
А зараз знов цiлую губки
Кохає хай вона мене.
Свидетельство о публикации №117111808592