Наймил1ш1й, найр1дн1ш1й
Наше сонечко ясне!
Пташенятко білокриле,
Яснооке, гомінке -
Наше щастя, радість, свято -
Казка нашого життя!
Надзвичайна та завзята,
Працьовите бджоленя!
З днем народження серденько -
Мирних днів тобі весь вік!
Довголітній вік щасливий,
З привітаннями твій рід!
Свидетельство о публикации №117111807100