We will never meet
Night throws its shades.
Pain already fades.
But there's no strength in hands -
Trembling never ends.
I can hear again
Silent voice of rain.
He's whispering to me,
To make my soul free.
My blоod is frеezed
And my chest is squeezed.
My path is complete
And we will never meet.
Breast. Mind. Memories.
Faith and treacheries.
Will there be any day
When I will find a way?
But I can't forget,
How we lately met...
How life slowly dies
In your dead-glassy eyes.
My blоod is frеezed
And my chest is squeezed.
My path is complete
And we will never meet.
Now my blood is boiled.
Now my life is spoiled.
Bullet... Mercy Seat...
Soon... I hope... we can... meet...
Свидетельство о публикации №117111811097