Туйга телэк 2 Рэмис-Лэйсэн
Син мина игътибар итмэден, минем исем китмэде.
Шуна дуслашырбыз дип килмэде бер башыма.
Кайчан утырырга булдык без бер парта артына?!
Капма-каршы холыклы, бэлки шулдыр сэбэбе,
Булешмибез берни дэ, кызыксынулар торле.
Тик кинэш кирэк булганда, тормышчан, топле кинэш,
Бу очракта белэм син - ин ышанычылы сердэш.
Дурт ел утте "Аграркада" инне терэп иннэргэ,
Аеруча парада йокыларыбыз килгэндэ...
Кунел ачу, хыяллану, жинеле авыры - бергэ,
Кайчак тырыштык узе без укып та йорергэ.
Дуслыгыбыз ныгый бара – монын очен рэхмэт сина,
Кунелемне хэрчак шиксез бушата алуыма.
Баллысыма / ачысыма – эйтэсен гел доресен,
Син бит мина хэрчагын яхшыракны телисен.
Минем очен син дэ лаек ин татлы тормышларга,
Буген анлыйм – хыялларын экренлэп аша чынга.
Якташымны сайларсын дип кем уйлаган, кем икэн?!
Уземне хэзер аз гына “купидон” дип хис итэм.
Рэмиснен узен дэ бит мин инде белэм куптэн,
Яхшы, ышанычлы, лаеклы – шиклэнмичэ белдерэм.
Лэйсэнне буген синен кулларга тапшырабыз,
Яратышып кына яшэрсез дип ышанып калабыз!
Буген сезнен очен барсы – елмаюлар, чэчэклэр,
Сезгэ генэ багышланып тостларны эйтэчэклэр.
Рэмис хэм Лэйсэн, телим туегыз конендэ:
Тормышыгыз урелсен матур гына голлэрдэн,
Бэхетле генэ коннэрдэн, экияти тоннэрдэн,
Сакласын сезне, Ходай, ачы-явыз жиллэрдэн.
Гаилэгез булсын сэламэт, авырлыклар курмэгез,
Бер-берегезгэ ышаныч, терэк була белегез!
Кон саен гашыйк булыгыз – кон саен бер-берегезгэ!
Бала бэхете насыйп булсын – ин зур телэгем сезгэ!
Ялгыз бэхетле яшэве булмас ул бер дэ момкин,
Гаилэ булу жинел тугелдер, тик гаилэ ул бик мохим!
Шуна курэ яшэгез сез мэхэббэттэ, хормэттэ.
Яратып сезне, тэмамлыйм, шушы кыска телэктэ!
22.08.2017г.
Свидетельство о публикации №117111709957