Розумне i дурне

Люблю дивитись на красиве
І слухати усе розумне,
Хоч молоде воно чи сиве,
Щоб радісно було не сумно.

Є в нас красивого багато
Та й ще розумного чимало
І це усе то наше злато,
А все дурне вже всіх дістало.

Бо ляпа язиком постійно,
Що все нове тепер розумне
І заклика робити спільно,,
А я же знаю воно згубне.

Дивлюся як дурне шикує,
Бо вже взялося до роботи
І погань  всяку аж цілує,
Тож бачить це нема охоти.

Дурне розумного не зробить,
Лише що є і те зруйнує
Й це вчинить не заради злоби,
Розумне ж в нього й не ночує.
17.11.17.


Рецензии