Намик Фарзалиев. Зима пришла негаданно, нежданно..
Посыпал снег, неся с собою холод,
Зима пришла негаданно, нежданно.
И яблоня не сбросив листьев ворох,
В смятении от гостии незваной.
Как будто в первый раз с зимой столкнулся,
Мир замер, с удивленьем созерцая.
А я завидев это, улыбнулся, -
Куда ж девалась осень золотая?
*********************
Жив къвазава, мекьер гъанва вичини,
Кьуьд атанва бейхабардиз, чилиз мад.
Пеш гвадарна бегьемнавач ичинди,
Агаж хьана ава битав тlебиат.
Сифте яз кьуьд аквазвай хьиз, виринра,
Са мягьтелвал куьрс хьанава гьавадай.
И гьал акваз лап къвезава, хъуьруьн, заз-
Гьиниз фена накьан шикил, авадан?
Намик Фарзалиев
Свидетельство о публикации №117111602922