Льон замальовка
Синій льон нагадає літо.
Зустріч,- знов нагадає осінь.
Зимі сніжній - зрадіють діти.
Змерзнуть коли, - то – ВЕСНУ просять:
- Прийди, прийди! Зачекалися…
- Хочемо, щоб завжди посміхалася!
Та не квітами тільки… льон славиться.
Він тепло та турбота й мозо’лі.
Йде відродження. Льоном цікавляться…
Для когось, - лиш товар, а комусь… – доля!
Нагадає нам льон тепле літечко
Там, в полях. синє небо у квіточках.
Поруч: хліб-голова - жовте житечко.
Знову дзвіночками наші діточки:
- Не йди, залишись! Не натішились…
- Літо в льон… Золотим… нам залишилось!
Поет ХХ сторіччя. середина листопада 2017 року село Торгановичі
Свидетельство о публикации №117111503755