Две стороны медали

Від вогню, що не знає милості,
У руках нескінченного бою
Від любові, за крок до ненависті,
Захищаючи всіх за спиною

Поможи їм здолати слабкості,
Що приносить буденне горе.
Подаруй їм краплину радості,
Заступися за душі прозорі

Захисти від щоденного мороку,
Будь готовий віддати їм зброю
Захищай, навіть ставши порохом
Тих людей, які поряд з тобою

І не дай їм згоріти заживо
Бо ніхто їх тоді не верне,
Захисти від нікчемного марева,
Від зворотньої сторони
себе


Рецензии