Чомусь

Чомусь не можу я заснути,
Хоч темна нічка за вікном,
Думки свої щоб не забути
Пишу віршами їх бігом.

Здолає сон мене можливо
І буду  спати цілий день,
Уперше станеться це диво,
Бо цілу ніч сидів мов пень.

Таблетки сонної немаю,
А то б ковтнув давно її,
Тож мабуть ранку зачекаю
Й тоді побачу сни свої

Що сонце світить не для мене,
Воно для тих, хто спав всю ніч,
Суспільство наше добре вчене
Й тому із сонцем віч на віч.
14.11.17.


Рецензии