У чому рiч, скажи? У чому справа?..
Здається все минуле відійшло...
Та раптом почуття, неначе, шквалом,
Збентежило, змішало, підняло.
Один лиш дотик,- не вимовлене слово,
Смирена ніжність в дотику отім,
І вже ніякої не треба мови -
Все прочитала в погляді твоїм.
І зрозуміло стало, чітко, ясно,
І боляче, і радісно мені, -
Кохання наше ще живе, не згасло,-
Воно лиш спить в серцях, у глибині.
Свидетельство о публикации №117111308127