Ще десь в тобi живе моя усмiшка
В душі, у серці, чи в тривожних снах.
З роками відстань поміж нами ближча,-
Образи заблукали в ковилах.
Ти подумки вертаєшся до мене,
Не боячись сміливих сподівань.
З глибин душі вспливає сокровене,
Закреслюючи марево вагань.
І вже надія оживає знову,
І мрія розквіта,- щасливим будь!
Чекаю день,- поступишся любові,
Усі шляхи до мене приведуть.
Свидетельство о публикации №117111307965