Земля дитинства
Рясна калина за вікном,-
Дитинство там моє сміється,
"Люляє" пісенька над сном.
Там особливе літо, зими,
Весна духмяно розквіта,
І мама з татом рідні, милі
Листали молоді літа.
Земля дитинства соковита,-
Напоїть силою, добром,
З давен веселкою сповита
Пашить любов'ю і теплом.
Коли снаги мені бракує,-
У рідний край вертаю я,
І зустрічає, і лікує
Єдинна та, свята земля.
Свидетельство о публикации №117111307529