Налякала

Мене  лякала нині ти,
Що захворієш і помреш,
Не спав до ранку,  до п’яти,
Невже без мене ти підеш.

Без тебе я не зможу жить,
В полоні немочі сиджу,
Не смій без мене це робить,
Бо сам собі допоможу

І вмремо разом ти і я
І душі разом відлетять,
Бо ми з тобою це сім’я
І наших душ не розлучить.

Щось дуже налякала ти,
Невже закінчимо буття,
Будяк страхів не молоти,
Давай продовжимо життя.

Позбудемося всіх хвороб
І будемо здоровими,
Радіючи співати щоб,
Щасливі в білім світі ми.
12.11.17.


Рецензии