Разибиз
Яман чагъы гьаманда
Янгуруна, къарына
Разибиз гьар заманда
Вёре, яшлар вёрегиз
Къавшалмагъыз, талмагъыз
Даим айпны чакъгъа
Ойлашмайлы салмагъыз
Сююнюп уьйренигиз
Къышы булан язына
Сувукъ - деп арза этмей
Чыдагъызчы азына
Гюн чыгъып шавла яйса
Енгил бола опуракъ
Къарлар ирип, агъылып
Сувдан тояр топуракъ
Тереклер яшыл болур
Чечек ачар бав бахча
Гюз гелгенде емишден
Толур уьйдеги такъча.
Болмажакъ табиатны
Яман чагъы гьаманда
Янгуруна, къарына
Разибиз гьар заманда
14.02.2017
Свидетельство о публикации №117111200909