Стрибайте в гречку

Ох ви друзі, мої друзі
Не ховайтесь в кукурудзі,
А стрибайте краще в гречку,
Як баранчик на овечку.

Найприємніше у світі
Це робити лише в літі,
Коли гречка заквітує
Й стогін ваш ніхто не чує.

Та ніколи ні словечка
Яка гарна чужа гречка,
Бо господар щоб провчити
Буде вас постійно бити.

Тож стрибайте в гречку дику,
Нічию, але велику,
В щастя що знайшли дорогу
Треба дякувати Богу.
12.11.17.


Рецензии