ОЛI
Дід завжди приходив в гості,
Ти тепер далеко - в Польщі.
Хай тобі вітання лине
Від родичів з України.
Щоб були живі й здорові
В щасті, радості й любові!
Щоб усе у Вас збулось,
Пилось, їлось і моглось!
Цьом!
12.11.2017р., Київ
Свидетельство о публикации №117111207795