Эгер диде...

Эгер диде кlвале авач,
Серин жеда кlвалин гьава.
Эгер диде хуьре авач,
Хкахьдачни гъетер цава.

Эгер диде къвалал алач,
Пара гзаф пашман я зун.
Эгер диде мукьвал алач,
Тек зи рикlин дарман я вун.

Эгер диде виле амач,
Уьмуьрдин рехъ четин жеда.
Эгер диде меле амач,
Рагъ алай югъ серин жеда.

Бахтлу йисар фад алатна,
Къведа гьахьтин цlигел вяде.
Лугьузва за квез акъатна:
"Хуьх гьар сада вичин,диде!"


Рецензии