Я складу тобi грiшнi рядки
Я їх знаю. І ти їх почуєш.
Я лиш грішні для тебе віршую.
Гріх – то цнота людська навпаки.
Я скажу тобі грішні слова.
Це для нас вони – грішні. Для інших
всі слова – звичайнісінькі вірші.
Вірш – інтимність людська вікова.
І рядки, і слова – все інтим.
Гріх такий – лиш для двох зрозумілий.
Ми такий тільки гріх і уміли.
Притулись і мовчи – менше з тим...
Свидетельство о публикации №117111212111
Инна Гаврилова 13.11.2017 00:55 Заявить о нарушении
http://www.stihi.ru/2017/11/15/662
От души,Инна.
Инна Гаврилова 15.11.2017 01:31 Заявить о нарушении