Майдан смачних краваток - мрiя Саакльгрубера

Ось, дивіться, шановні друзі:
Мишико до повстання кличе...
Мабуть, вже ощасливив Грузію.
Або грошей вже дали втричі
чергове годувати Віче...
Приїжджай, погуляй, козаче,
на Майдані кинутий владою,
Бо тебе все це тільки радує,
Як твоя Україна плаче ...


Рецензии