ПРО МОВУ
Негайно кличуть мову визволяти!
Не знають, мабуть, згиджені телята,
Що гідність мови в тому, що її
Спаплюжити не здатні "адвокати".
Тремтять ганебні наймити, і знову
Знаходять десь слова брудні та черстві,
І брешуть про засилля "окупанта"!
Примушують про те забути мову,
Що є вона частиною в братерстві
Великого Слов'янського Гiганта.
Свидетельство о публикации №117111001514
Лариса Шметау 28.09.2018 09:09 Заявить о нарушении