безсвідомо уникаєш напруги
відчайдушно ховаєшся в тінь
біжиш
обертаєшся
падаєш вниз.
несподівано ВОНО протягує руки
огортає тебе, бере всю.
ВОНО. дитя розпуки
дитя безодні. дитя жалю.
спотворене великими буквами
наче крик
наче бездушний гомін
безкінечний - у тобі
разом з тобою
назавжди
завжди
навік.
немає ходу -
назад, вперед або вбік
лише погляд
очі в очі очі в очі
дивись!
ВОНО тікає
ховається у тінь
ВОНО зникає
лякається обійм
лякається того, що є ти


Рецензии