ntre mine i tine

;ntre mine ;i tine
E-un perete de piatr;,
Iar spre inima ta
E o poart; ;nalt;.

E o poart; ;nalt;
Cu un lac;t de fier,
;i un gard ce se-nal;;
P;n'aproape spre cer.

Nici s; urc n-a; putea,
Nici s; intru pe poart;,
Fiindc; totul ;n jur
E din s;rm; ghimpat;.

;ntre noi e-un perete
Prea ;nalt ;i prea lung,
Nici o via;; ;ntreag;
N-a; putea s;-l distrug.

autor Constantin Sandic


Рецензии