Не суди мене, Господи, строго...

Не суди мене,Господи,строго,
Не суди за провини й гріхи.
У кожного своя дорога,
У кожного свої стежки.

Не суди мене,Господи, строго -
Всі провини й гріхи визнаю…
Я ходжу до храму святого
І щиро Тебе я молю.

Не суди мене,Господи, строго,
Не наказуй мене…пощади.
Якщо ласка на це  Твоя й  змога,
То на поміч мені Ти прийди.

Не суди мене,Господи,строго,
Адже  щирість Ти бачиш мою.
Порятунку чекаю я Твого…
Й на колінах у храмі стою.

Не суди мене,Господи,строго.
Та хоч крапельку щастя подай.
Хай покине мене вся тривога,
І від бід Ти мене вберігай.

Не суди мене,Господи,строго…
Я в гріхах народилась на світ.
Я така ,як і всі, я  - дочка дому Твого…
Даруй добру долю на многая літ.

09.11.2017 р.


Рецензии