Дивний сон

Недавно бачив дивний сон,
Неначе вийшов на балкон
Й побачив Київ, дивне місто,
Скрізь зелено, красиво й чисто,
Електокари їздять всюди,
Заможні та привітні люди.

І я радію що живу
Й побачив все це на яву,
Нема війни, а ні бандитів,
Народ усе це ненавидів
Й зробив  квітучою країну,
Усю велику Україну.
09.11.17.


Рецензии