Молила дiвчина

Молила дівчина у Бога:
"Чому я, Боже мій, убога?
О Боже, дай ласкАву долю,
ЛаскАву долю в Тебе мОлю."

Молила дівчина, благАла,
А доля на неї шукАла.
Молила дівчина у Бога,
А доля вже коло порога.

ЛаскАва доля, так і зветься:
До кого йде, тому всміхнеться,
До кого прИйде, то надовго.
ЛаскАва доля, це від Бога!

2003 год


Рецензии